CORRATEC IS WERELDKAMPIOEN!

Simon Gegenheimer is wereldkampioen mountainbike geworden met zijn Corratec Revo BOW!

Waarom fietshandschoenen aan?

Fiets je regelmatig en vraag jij je af wat de voordelen van fietshandschoenen zijn? Of ben je van plan om te gaan fietsen en ben je niet op de hoogte van de voor- en nadelen? In dit artikel nemen we dat uitgebreid met je door.

Rijden op een elektrische scooter? Enkele voordelen van het bezit van een scooter.

Wil je een E-step kopen maar twijfel je nog? De E-step heeft een aantal praktische voordelen, die een reden kunnen zijn om een elektrische step te kopen! Maar met een elektrische step rijden is vooral ook heel erg leuk en cool!

Wiki Sports verdeelt de ultieme family ebike Veloe in de Benelux

Wiki Sports, de Belgische onderneming van exclusieve fietsmerken, is verheugd de elektrische fietsen van Veloe te distribueren in de Benelux. De modellen van Veloe staan gekend voor de verschillende gebruiksdoeleinden, van het installeren van een kinderzitje tot het vervoeren van een kleine lading. Veloe is gevestigd in Italië.

Heb jij ze al gespot in de stad? Bezorgers kiezen massaal voor cargobikes

Pakjes bezorgen of winkels en horeca bevoorraden moet over enkele jaren in de grote steden bij voorkeur zonder uitstoot van CO2 gebeuren. Steden mogen het zelfs eisen. Dat betekent dat een slimme elektrische vorm van vrachtvervoer steeds vaker in het straatbeeld zal opduiken: de cargobike.

WAPENSTILSTAND

Wiki Sports is woensdag 11 november gesloten! We wensen jullie allemaal veel fietsplezier!

‘2020 is een boek dat nog niet geschreven is’

Wiki Sports kende de afgelopen jaren al een sterke groei, maar die kwam door de corona crisis nog eens in een stroomversnelling. Eigenaar Ron Bussels zag zich genoodzaakt de organisatie van zijn bedrijf te versterken om nieuwe wegen in te slaan en verder door te pakken. Onder meer richting Nederland.

CORONA-UPDATE

Omwille van de maatregelen die door de Belgische overheid zijn getroffen betreffende het coronavirus, hebben wij ons ook moeten aanpassen omdat gezondheid natuurlijk op eerste plek staat.

WIKI SPORTS NAAR NEDERLAND MET M1-SPORTTECHNIK!

Wiki Sports is klaar voor de Nederlandse markt. Zeker nu ze M1-Sporttechnik naast België en Luxemburg nu ook in Nederland kunnen vertegenwoordigen.

FIETSHANDEL LOOPT ALS EEN TREIN: UITBREIDING NOODZAKELIJK

Wiki Sports wordt door corona gedwongen om de kantoren en de showroom te vergroten. Anders gezegd: de vraag naar fietsen is sinds de uitbraak van de crisis zodanig gestegen dat zaakvoerder Ron Bussels moet investeren in infrastructuur én in mensen, om het serviceniveau op peil te houden.

OPENING MICRO E-MOBILITY LAB

Wiki Sports was aanwezig op de officiële opening van het splinternieuwe micro e-mobility lab.

VELOVAK AFGELAST

Jammer maar uitstel is geen afstel, op naar 2021! Zet alvast 10/10 in je agenda, de start van onze dealerdagen! Tot dan!

DEALERSHOW 2021

Presentatie 2021

CIPOLLINI

Cipollini Dolomia

Rotwild R.E. 375

Er begint weer een nieuw hoofdstuk met de Rotwild Agressive Serie. We zijn blij de eerste foto’s van de R.E. 375 te kunnen tonen! #celabratespeed #lessmtbmoreyou

Wij zijn aanwezig op Vélovak!

Wiki Sports zal aanwezig zijn op de Vélovak fietsbeurs van 27/09 t.e.m. 29/09.

Elektrische step verovert Europa!

Ben jij reeds voorzien? De zomer komt eraan en de elektrische step gaat hierin een alsmaar belangrijke rol spelen. Op zoek naar een sharing step voor de verhuur? Voor je hotel? Voor je stad?

Goud in verkiezing E-MTB 2020!

Rotwild is het Duitse mountainbike merk waarvan Wiki Sports invoerder is voor enkele landen in EU, het won maar liefst 5 AWARDS in de verkiezing E-MTB van het jaar 2020!

Ciöcc E-Veloce Supremo

Dé E-Roadbike voor 2020!

Dit was Velofollies 2020!

#Velofollies #bikefair #urbanmobility #ebike #speedpedelec #wikisports

Jaarlijks verlof

Wij fietsen het jaarlijks verlof in vanaf vrijdag 20 december 2019 en dit t.e.m. zondag 05 januari 2020. Wij wensen jullie alvast een prettig eindejaar en succesvol 2020 toe!

Wiki Sports wordt exclusieve distributeur voor Rotwild.

Het Genkse Wiki Sports heeft sinds september 2019 de excusieve distributie verworven van Rotwild. Dit voor Belgie, Nederland en Luxemburg.

Wiki Sports en T2-Campus slaan de handen in elkaar

T2-Campus ontdekt, stimuleert, ontwikkelt en connecteert elk technologietalent om het economisch weefsel van de regio te versterken. Wiki Sports maakt vanaf heden deel uit van het ecosysteem van de T2-Campus. Ons gezamenlijk doel is het ontdekken, stimuleren en connecteren van TECHtalenten.

Oei, bijna de beste! De Rivel Pike 2de in de AD Fietstest 2019

Dit weekend is onze Rivel Pike door het AD testpanel beoordeelt met een 7.6 in de categorie 'Elektrisch Sportief Woon -Werk t/m €2.750'. Een mooie 2e plaats!

M1 Sterzing in TOP 3 Speedpedelecs van het jaar!

Door zijn supersportieve looks en pittig rijgedrag kreeg deze M1 Sterzing van één jurylid zelfs de bijnaam ‘het beest’.

Bezoek ons op Velofolies!

Wiki Sports is aanwezig op Velofolies op 18, 19 en 20 januari. Dit jaar staat alles in het teken van de e-Step! Bezoek ons op stand R30!

Europese Elektrische Step verandert het straatbeeld voorgoed

Na het grote succes van de elektrische fiets geloven wij nu ook in de doorbraak van de step met elektromotor in Europa. De engineers van innovatieplatform Nederlandse Orange Ventures lanceerde in april 2018 de Veeley: een elektrische step van 350 W die op de openbare weg mag (25 km p/u). Deze slimme e-step is het antwoord op parkeerproblemen en verkeersdrukte en zal het Europese straatbeeld voorgoed veranderen.