Oei, bijna de beste! De Rivel Pike 2de in de AD Fietstest 2019

Dit weekend is onze Rivel Pike door het AD testpanel beoordeelt met een 7.6 in de categorie 'Elektrisch Sportief Woon -Werk t/m €2.750'. Een mooie 2e plaats!

M1 Sterzing in TOP 3 Speedpedelecs van het jaar!

Door zijn supersportieve looks en pittig rijgedrag kreeg deze M1 Sterzing van één jurylid zelfs de bijnaam ‘het beest’.

Bezoek ons op Velofolies!

Wiki Sports is aanwezig op Velofolies op 18, 19 en 20 januari. Dit jaar staat alles in het teken van de e-Step! Bezoek ons op stand R30!

Europese Elektrische Step verandert het straatbeeld voorgoed

Na het grote succes van de elektrische fiets geloven wij nu ook in de doorbraak van de step met elektromotor in Europa. De engineers van innovatieplatform Nederlandse Orange Ventures lanceerde in april 2018 de Veeley: een elektrische step van 350 W die op de openbare weg mag (25 km p/u). Deze slimme e-step is het antwoord op parkeerproblemen en verkeersdrukte en zal het Europese straatbeeld voorgoed veranderen.

Superspeed van Silverback wint IF Design Award

Silverback Bikes was de winnaar van de iF DESIGN AWARD dit jaar, een wereldberoemde designprijs.

Brent & Jade, eerste ambassadors voor Wiki Sports

Tijdens Velofollies kwamen Brent en Jade langs op de stand van Silverback. Zij zijn de eerste ambassadors voor Wiki Sports.

Bezoek ons op Velofollies 2018

Tijdens Velofollies presenteren wij de 2018 collecties van onze merken: M.Cipollini, Silverback, eFlow, KRU en Epowers. Bezoek ons op in hal 4 - stand 236!

Nieuw: Silverback!

Wiki Sports is verheugd de hoogwaardige Race, MTB, Kids & E-bike fietsen van Silverback te distribueren in de Benelux.

Dealershows 2018

Onze jaarlijkse dealershow gaat dit jaar door van 23 september t.e.m. 3 oktober.

Grandé Mario is klaar om groot nieuws te brengen...

Deze foto is alvast genomen tijdens de photoshoot in Lanzarote... Stay tuned!

Mario had geen geduld meer en stelt de nieuwe RB1K 2018 voor!

Het geduld werd hem te lang op de proef gesteld, dus besloot Mario Cipollini om de nieuwe RB1K 2018 vroeger dan gepland te onthullen. Wat een schoonheid!

Nieuw merk in ons portfolio, Arundel!

Met trots stellen wij u het merk Arundel voor, waar wij sinds kort met exclusiviteit de distributie voor de Benelux voeren.

Cipollini, sterk vertegenwoordigt over heel de wereld

Nu dat de klassiekers beginnen stelt Cipollini zijn programma voor, te volgen via Eurosport.

eFlow demo-dagen

WikiSports vertegenwoordigde onlangs EFLOW tijdens de elektrische fietsdagen in Zolder & Oldenzaal, zie hier enkele foto's

#1 Cipollini Benelux Bike Tour!

Maak alvast plaats vrij in je agenda!

Versterk uw gezondheid!

Doordat velen een kantoorjob uitoefenen, hebben de meeste mensen niet genoeg beweging. Zelfs korte ritten met een eBike - bv. 40 min. tijdens 3 dagen per week - hebben een aanzienlijke impact op de conditie en bloedsuikergehalte. Bereik je bestemming fit en ontspannen: het is een leuke training!

KRU catalogus

Bekijk nu de nieuwe KRU catalogus 2017.

KEMO wereldkampioen!

Amber Neben, BePink renster is Wereldkampioen tijdrijden geworden in Qatar bij de Dames Elite! Wauw… We werden al 4e bij de ploegentijdrit, 2e bij de Juniors en nu 1st… WERELDKAMPIOEN! We schrijven geschiedenis! Kemo werd gestart in 2012… Na amper 4jaar WERELD KAMPIOEN!!!

Kemo 4e op Wereldkampioenschap Qatar

UCI Pro Team Bepink behaalde de 4e plaats tijdens de ploegentijdrit op het WK in Qatar. De Pink lady’s reden met de KEMO KE-T8 fiets!

Uw MCM: Mario Cipollini Custom(op-maat) gemaakte fiets

Designed & ontwikkeld op basis van precieze bio-mechanische karakteristieken van jou lichaam. Het ultieme custom carbon frame, 2T2 (tube to tube) gewikkeld mét een 1K carbon lay-up. Beschikbaar via ons dealernetwerk vanaf februari 2017.

Dealershows 2017

Onze jaarlijkse dealershow is afgelopen weekend van start gegaan, nog tot 11 oktober verwelkomen wij onze klanten in onze showroom met alle onze 2017 nieuwigheden.