EMTB van het jaar: ROTWILD beheert de hattrick

De lezers van eMTB-News.de hebben in 2022 opnieuw gestemd en voor de derde keer op rij een ROTWILD-fiets als "EMTB van het jaar" uitgeroepen. De R.E750 wint goud, de R.X375 op de 2e plaats.

Wanneer klanten wordt gevraagd om op hun favoriete producten te stemmen, zijn we bijzonder enthousiast over het resultaat. Hoe scoren onze e-mountainbikes bij de stemming? Welke fiets maakt het meeste enthousiasme los en kan zichzelf bovenaan plaatsen? Het resultaat van de eMTB News User Award 2022 is overweldigend voor ons. Bijna 80 kandidaten stelden zich kandidaat, ongeveer 5.000 gebruikers gaven een duidelijk oordeel en stemden uiteindelijk voor de ROTWILD R.E750 Enduro als EMTB van het jaar 2022. Gevolgd door de winnaar van vorig jaar, de ROTWILD R.X375 All Mountain uit de Aggressive Series.

De R.E750: een overtuigend concept voor E-Enduros

Na de eerste overwinning in 2020 en de tweede plaats in 2021 overtuigt de R.E750 nu voor het derde jaar op rij. Als onderdeel van de ROTWILD Extensive Series biedt de enduro-fiets ambitieuze mountainbikers nieuwe mogelijkheden voor langere tochten. Het concept van het R.750-platform met hoog bereik, integratie en maximale prestaties in het respectievelijke toepassingsgebied is indrukwekkend geïmplementeerd in de R.E750 voor gebruik op veeleisend terrein. Met zijn uitstekende rijeigenschappen, hoogwaardige uitrusting, krachtige ondersteuning en enorme actieradius voldoet de R.E750 precies aan de eisen die motorrijders mogen stellen aan moderne e-enduro's.

eMTB-News.de schrijft over de winnaar: " De ROTWILD R.E750 pakt de kroon en wint, net als twee jaar geleden op de User Awards 2020, de overwinning in de categorie beste E- MTB van het jaar. Met dit model hebben we te maken met een prestatiegerichte E-MTB. Uitgerust met een Brose Drive S Mag-drive en een enorme 750 Wh-batterij positioneert de R.E750 zich tegenover zijn lichtere collega, als een vurige e -enduro met een groot bereik. Gefeliciteerd met dit geweldige succes! "

Vorig jaar werd de R.E750 tweede, nu herhaalde de Enduro zijn plaatsing in 2020 en werd hij verkozen tot "EMTB van het jaar".

Titelverdediger op 2e plaats: R.X375 wint zilver

Vorig jaar behaalde een lichte EMTB voor het eerst de eerste plaats in de lezersenquête, dit keer kozen de deelnemers de winnaar van vorig jaar als tweede. In het sterke deelnemersveld overtuigt de R.X375 door zijn oriëntatie als lichte, nauwkeurige trailbike voor iedereen die het wendbare rijgedrag van een klassieke mountainbike op prijs stelt, zijn actieradius vooral met fysieke inspanning bereikt en zijn prestaties gericht wil geven. boost op speciale momenten. 

Ook eMTB-News.de ziet dat dit resultaat verrassend is: " Helemaal gek, ROTWILD heeft plaats 1 en 2 verwisseld ten opzichte van vorig jaar, maar blijft in jouw voordeel met dezelfde modellen en heeft de twee beste E-MTB's van het jaar. Laatste de winnaar van het jaar wordt tweede in 2022 en onderstreept hoe goed je het concept van deze lichte E-MTB vindt: de ROTWILD R.X375 is een e-all-mountain met een focus op trailgericht rijden. De aandrijving is een klassieke Shimano EP8-motor, die ROTWILD uitrust met een gesmoord profiel en een maximaal koppel van 63 of 85 Nm biedt. Een vervangbare 375 Wh batterij geïntegreerd in de onderbuis is beschikbaar als energieopslag. Carbon frames, 150 mm chassis en 29 inch wielen onderstrepen het gedefinieerde toepassingsgebied."

Voor de derde keer op rij staat ROTWILD Bikes bovenaan de eMTB News User Award. Voor ons als team is dit succes niet alleen een onderscheiding en een grote motivatie. Integendeel, we zien dit resultaat als geweldige feedback van onze klanten, waarvoor we u hartelijk willen bedanken.