Goud in verkiezing E-MTB 2020!

Rotwild is het Duitse mountainbike merk waarvan Wiki Sports invoerder is voor enkele landen in EU, het won maar liefst 5 AWARDS in de verkiezing E-MTB van het jaar 2020!

Goud voor de E-MTB van het jaar en het meest innovatieve merk, zilver in de categorie ‘meest innovatieve product’. De R.E 750 staat als een vertegenwoordiger van product filosofie én voor een E-Enduro van de nieuwste generatie. Deze filosofie is ook de passie voor de fiets die bij Wiki Sports gedeeld word.

Ron Bussels zegt overdonderd te zijn door het resultaat, de ontwikkeling van onze 2020 collectie duurde maar liefst 5 jaar!  Wanneer je dan 5 awards kan winnen… Is dit een enorme opsteker in deze tijden.

Dat we voor een spannend jaar stonden voelden we reeds aan in augustus 2019, de eerste reacties op onze 2020 collectie waren uitermate positief.

Natuurlijk hoop je op een erkenning…Weet je dat er maar liefst 25 mountainbike merken deelnamen aan deze verkiezing, dat er meer dan 5000 stemmen uitgebracht werden?

Maar 5 awards, niet alleen werd de ROTWILD R.E 750 fiets E-MTB van het jaar 2020, het werd ook bekroond met een award voor meest innovatieve product én bovenal, werd ROTWILD bekroond tot meest innovatieve merk 2020 in de industie van E-MTB.

Dit grote succes vertoonde zich eerder reeds in de orders, maar liefst 95% is reeds uitverkocht voor 2020! Momenteel werken we achter de schermen aan de 2021 collectie, de ontwikkelingen zijn veelbelovend. Voortgaand op de 2020 zal de nieuwe collectie het goede van de huidige collectie mee overnemen.

Om de vraag van de consument in 2021 beter te beantwoorden zullen we ook het dealer-netwerk verder uitbreiden met unieke ROTWILD points.

Wil jij als ondernemer/fietswinkel samen mét ons, ROTWILD in 2021 verder op de kaart zetten? Neem gerust contact op!