M1 Sterzing in TOP 3 Speedpedelecs van het jaar!

Met het openen van het fietsseizoen stelt VAB de beste elektrische fietsen voor het komende jaar voor. Een jury van consumenten aangevuld met professionals uit de fietswereld hebben de 30 deelnemende fietsen aan de verkiezing van ‘Fiets van het Jaar’ proefgereden en geëvalueerd. 

Hoe verloopt de verkiezing?

De jury reed een hele dag lang met de 30 deelnemende elektrische fietsen op en rond het Sven Nys Cycling Center in Baal een parcours met zowel hellingen als vlakke delen, zodat ze in alle omstandigheden aangevoeld konden worden. Elk jurylid krijgt een map met de technische details en prijzen per fiets. Na elke testrit quoteert de jury de fiets op zaken als wendbaarheid, acceleratie, zitcomfort en prijs-kwaliteitverhouding.

Top 3 speedpedelecs van het jaar: M1 – Sterzing GT S-pedelec 45km/h

Waarom? 

De M1 Sterzing heeft een 920 Watt sterke motor die maar liefst 120 Nm koppel levert met een batterij tot 1050 Wh én een bereik tot 90km. Door zijn supersportieve looks en pittig rijgedrag kreeg deze M1 Sterzing van één jurylid zelfs de bijnaam ‘het beest’.

M1 Sporttechnik wordt ingevoerd door het Genkse Wiki Sports, zaakvoerder Ron Bussels is enorm trots met deze award, dewelke de eerste onderscheiding is voor Wiki Sports in Belgie. 

Dat de award wordt gekozen door professionelen én consumenten maakt deze onderscheiding nog mooier. Daarnaast mogen we niet vergeten dat M1-Sporttechnik slechts sinds het najaar 2018 bij onze M1-Dealers te zien is. 

Ondertussen groeit ons dealernetwerk voor M1-Sporttechnik richting 30 verkooppunten, waarmee we kunnen stellen dat we een landelijke dekking hebben.