WIKI SPORTS NAAR NEDERLAND MET M1-SPORTTECHNIK!

Wiki Sports, de Belgische onderneming die recentelijk nog investeerde in mensen, kantoor en showroom, is klaar voor de Nederlandse markt. Zeker nu ze M1-Sporttechnik naast Belgie2 en Luxemburg nu ook in Nederland kunnen vertegenwoordigen.

M1-Sporttechnik is een Duits merk uit München, dat zichzelf manifesteert als pionier in het fietssegment. Sinds 1990 hebben zij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en verkoop van carbon e-bikes. In 1994 ontwierpen ze de eerste mountainbike, de MAGMA RED HOT, met een carbon monocoque frame. In 2015 kwam de SPITZING te boek te staan als de krachtigste e-mountainbike. Als motoren word er gekozen voor TQ, met een inhoud van 920 watt en 120NM koppel, en Brose.

AANVRAGEN UIT NEDERLAND | De fietsen zijn er in CC (cross country, offroad) en GT (Gran Turismo, road) uitvoering, waarvan de laatste een fijne fiets voor woon-werk verkeer is. Wiki Sports is al meerdere jaren invoerder van M1-Sporttechnik in België & Luxemburg. Hier komt Nederland nu dus bij. Ron Bussels, eigenaar van Wiki Sports, is bij met deze evolutie. “We kregen vanaf dag één reeds aanvragen vanuit Nederland, deze hebben we steeds doorverwezen. Ondertussen is er in Be-Lux een mooi netwerk ongeveer 35 M1-winkels,”  aldus Bussels. “Met de recente interne versterkingen kunnen we nu dus ook Nederlandse markt gaan benaderen en opvolgen. Tijdens onze huisshow van 10 oktober t/m 11 november zal de 2021 collectie tentoongesteld worden.”

BRON: NIEUWSFIETS